Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: Forum still not working properly.

Forum still not working properly. 09 Sep 2019 17:05 #11

  • Jeff Hawley
  • Jeff Hawley's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 311
  • Thank you received: 62
I am looking into the issue and believe I found the "glitch"

I hope to have it sorted tonight.
Chairman
Airfield Research Group Ltd

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Forum still not working properly. 10 Sep 2019 08:35 #12

  • netcompsys
  • netcompsys's Avatar
  • Away
  • Moderator
  • Moderator
  • Posts: 4227
  • Thank you received: 872
I think this problem is now fixed as I can see the "Rest of the World " in the index when I am logged in as a registered user


and moved to "Forum Comments, Issues" ....
kevin

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Last edit: by netcompsys.

Forum still not working properly. 10 Sep 2019 10:07 #13

  • TerryClark
  • TerryClark's Avatar
  • Offline
  • Premium Member
  • Premium Member
  • Posts: 523
  • Thank you received: 99
Looks OK at my end.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Page:
  • 1
  • 2
Time to create page: 0.666 seconds
Powered by Kunena Forum

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of this site have already been set. By continuing to use this site you are agreeing to this. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

  
EU Cookie Directive Module Information